Projecten

JMB Interieurs uit Ooigem is uw specialist voor alle schilderwerken, decoratiewerken en timmerwerken.

Nieuwsbrief

Onze diensten

JMB Interieurs is uw professionele bouwpartner voor alle schilder- en decoratiewerken. We verzorgen het volledige exterieur en interieur van uw woning of bedrijf.

Uw specialist voor alle schilder- en decoratiewerken

JMB Interieurs is uw specialist voor alle schilderwerken, decoratiewerken, timmerwerken en pvc ramen en deuren op maat. Ons team bestaat uit Jeffrey Derveaux,

Marino Derveaux, twee handige professionals die aandachtig naar uw wensen luisteren en snel aan de slag gaan om uw droomproject van a tot z te realiseren. We plaatsen ook gyprocplaten en binnendeuren en zijn bedreven in het restaureren van oude gebouwen en oude plafonds.

Met JMB Interieurs beschikt u over één enkel aanspreekpunt, zodat u geen beroep hoeft te doen op andere bouwpartners en dus geen onnodig tijdverlies lijdt.

We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en besteden bijzondere zorg aan de eindafwerking van al onze projecten.

Vanuit onze thuisbasis in Ooigem is JMB Interieurs actief in de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring en werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bovendien staan we altijd klaar om u te helpen met materialen- en kleurenadvies. Na afloop van de werken laten we uw woning steeds netjes en verzorgd achter.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij helpen u graag verder met een gratis prijsofferte.

JMB Interieurs

Boudewijnstraat 11
8710 Ooigem - Belgiƫ
Tel.: +32 56 66 22 92
Gsm: +32 475 73 75 21
info@jmbinterieurs.be
BTW BE0847 008 552
Back to Top